Pretražite HC ponudu

Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd, Zagreb

Hrvatska (Croatia) Ulica Frana Folnegivića 1c/III

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd, Zagreb. >>> Kupi karticu sada i ostvari popuste!

Više o ustanovi

Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd prva je takva Terapija u RH koja od 1994. godine postojano i uspješno razvija svoju terapijsku i edukativnu djelatnost. Jedinstvenost fizikalne terapije JB počiva na vrhunskoj usluzi fizoterapijske procjene koja je temelj za preporuku i provedbu individualiziranog plana tretmana kojega provode certificirani terapeuti kroz različite specijalizirane hands-on manualne tretmane ili primjene najsofisticiranijih elektroterapijskih procedura. Cilj specijaliziranih tretmana je svakom klijentu kroz stručnu fizioterapijsku procjenu detektirati uzrok problema, te ga u aktivnom partnerstvu specijaliziranih terapeuta i uključenog klijenta u što kraćem vremenu otkloniti - čime se posredno utječe na smanjenje boli i poboljšanu funkcionalnost pokretljivosti tijela.  Djelovanje i usluge JB tretmana odlikuje cjeloviti i transdisciplinarni pristup klijentu uz edukaciju za što učinkovitije zadržavanje postignutog rezultata terapije.  


Fizikalna medicina

Fizikalna terapija obuhvaća sve postupke primjene fizikalnih agensa u prevenciji, liječenju i rehabilitaciji bolesnika.


Tagovi

Sažetak recencija

chart
Health Card
Ocjena

Health Card ocjena

Datum recenzije: Četvrtak, 22 Prosinac 2016 09:26

U privatnoj praksi fizikalne terapije Jadranka Brozd visoko-educirani, stručni i ljubazni terapeuti objasniti će Vam uzrok, otkloniti simptome i educirati Vas kako ćete samostalno osigurati zadržavanje postignutog rezultata terapije. Sve terapijske opcije koje se nude znanstveno su potvrđene i dokazane, te imaju dokazano povoljno djelovanje na klijente.

Da li vam je ova recenzija pomogla: 172 | 96
: Sigurno DA
Please login to post a review

Kontakt informacije

01 3668 098
099-2120-052
8-20 sati Ponedjeljak-Petak
Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd, Zagreb

Kontaktiraj Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd, Zagreb