SAZNAJTE KAKO SE VODEĆI STRUČNJACI SUOČAVAJU S IZAZOVIMA U MEDICINSKOM TURIZMU - HEALTH CARD; SLUŽBENI PARTNER KONFERENCIJE U BERLINU!

Ovaj Važan događaj će pružiti strateška rješenja i odgovore na posljednje tendove u rapidno rastućoj industriji medicinskog turizma!

Na 4. Godišnjoj konferenciji medicinskog turizma Centralne Europe u Berlinu, 15. - 16. veljače 2018. raspravljati će se i ispitivati najnoviji trendovi, izazovi i inovacije, sa ciljem povećanja prekograničnih pacijenata i njihove prisutnost na globalnoj razini.

Nudit će strateška rješenja i pristupe kroz koje će medicinski turistički djelatnici biti u mogućnosti razviti  učinkovite pristupe privlačenju stranih pacijenata, a samim time i pružiti najbolju moguću uslugu.

Među prvim govornicima konferencije biti će  dr. Miljenko Bura, konzultant i predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Zagreba.

Saznajte kako se vodeći stručnjaci suočavaju s izazovima u medicinskom turizmu.

Više o konferenciji pogledajte ovdje

NAJBOLJI POKLON OVOG BOŽIĆA. NAJBOLJI POKLON 365 DANA U GODINI!

Pidžamu, parfem i kozmetički set (opcije: kemijska/rokovnik/poklon bon...) ste ponovili već nekoliko puta i predblagdansko vrijeme ne želite provesti u gužvi shoping centra?

Ove godine budite orginalni i darujte Health Card – poklonite najlakši put do zdravlja.

Health Card je kartica  koja osigurava pogodnosti kroz popuste u najboljim privatnim zdravstvenim ustanovama na području cijele Hrvatske i šire.

    - Odabrana mreža najkvalitetnijih stručnjaka u svojim područjima 

    - Popusti iznose od 10 do 50 % i vrijede na SVE usluge naših partnera neovisno o načinu plaćanja

    - Bez lista čekanja u bolnicama

    - Raznovrsne medicinske usluge

    - Neograničeno korištenje usluga tijekom perioda važenja kartice

    - Vrijednost: Dragocjeno. 

Posebna pogodnost za kupovinu do 24.12.2017. - Za cijenu godišnje kartice, ostvari 90 dodatnih dana za korištenje svih pogodnosti!

Za 365,00 kn poklonite mami mogućnost za novi osmijeh, baki fizikalnu terapiju, tati za urološki pregled koji već predugo odgađa.

Zdravlje je dar koji ne možete zapakirati ali ga uz Health Card možete približiti!

HEALTH CARD – SREBRNI SPONZOR FORUMA!

HEALTH CARD – SREBRNI SPONZOR FORUMA!
Health Card, kartica s popustima na privatne zdravstvene i turističke usluge pridružio se Forumu u ulozi SREBRNOG SPONZORA. 
SVAKI SUDIONIK FORUMA NA DAR DOBIVA I HEALTH CARD u vrijednosti 365,00 kn  – hvala našem srebrnom sponzoru HEALTH CARDu

VEČERNJI LIST DARUJE NOVE PRETPLATNIKE HEALTH CARD-om

 

Večernji list daruje nove pretplatnike! Pretplatite se na Večernji list i na poklon dobivate Health Card, čija je puna cijena 365,00 kn! Čitajte Večernji i uživajte u brojnim popustima koje Vam omogućava samo Health Card. Na više od 200 lokacije ostvarite popuste od 10 do čak 50%! 

 

BONTECH Research Co. - NOVI Health Card partner

Bontech Research Co., vodeći hrvatski proizvođač i distributer slušnih aparata i sredstava za zaštitu sluha, sa svojih 29 poslovnica po cijeloj Hrvatskoj pridružio se 'mreži' Health Card partnera. Kao regionalni lider, osobama s oštećenim sluhom i govornim teškoćama, uvijek i svugdje može pružiti najbolja i najsuvremenija rješenja koja učinkovito olakšavaju komunikaciju u društvu. 

Uz Vašu Health Card ostvarite 15% popusta na sve Bontech usluge neovisno o načinu plaćanja. 

Bontech - Kada „čujemo se!“ nije samo pozdrav, nego obećanje.

MEDICINSKA MREŽA I HEALTH CARD – SPONZORI I POKROVITELJI 2. GODIŠNJE KONFERENCIJE HRVATSKIH ISELJENIKA U CHICAGU

Health Card partner je konferencije hrvatskih iseljenika u Americi, koja se održala u Chicagu od 11. do 13. svibnja.  Udruženje hrvatsko američkih stručnjaka okuplja stručnjake hrvatskog porijeka koji rade i žive u Sjedinjenim Američkim Državama, a cilj im je promicati hrvatske ideje te Hrvatsku kao destinaciju vrijednu posjeta i ulaganja.
Dr. Miljenko Bura pozvan je da prezentira aktualnu hrvatsku zdravstveno turističku ponudu a iskoristio je priliku da sve pristune pozove i na veći angažman oko stvaranja važnih preduvjeta da se Hrvatska i regija izdignu u top destinacije na svim razinama.