HEALTH CARD kartica popusta za medicinske usluge

Autor: Health Card Datum:


Health Card

Health CardVeliko hvala zdravstvenim djelatnicima i svima ostalima koji su na prvoj crti obrane od covid-19 virusa i koji svoj posao rade nesebično i profesionalno za dobrobit svih nas. Pomozite im i Vi i OSTANITE DOMA!

Health CardHEALTH CARD je kartica kojom ostvarujete popuste od 10 do čak 50% u našim partnerskim ustanovama (privatnim medicinskim i stomatološkim ordinacijama, poliklinikama, ljekarnama, trgovinama s medicinskom opremom i pomagalima, wellness centrima, smještajnim kapacitetima, pružateljima usluga prijevoza...). Popusti uz predočenu Health Card karticu vrijede za sve načine plaćanja i za sve usluge partnerskih ustanova u neograničenom broju tijekom perioda od 365  dana.

HEALTH CARD, zahvaljujući ekskluzivnim dogovorima s pružateljima zdravstvenih usluga, okuplja odabrane partnere u Hrvatskoj i okolnim zemljama koje našim članovima za samo 365 kn godišnje omogućuju pogodnosti i popuste.


Health Card popusnom karticom ostvarujete popuste na kvalitetnu i kontroliranu medicinsku uslugu u privatnim zdravstvenim ustanovama opremljenim najnovijom dijagnostičkom tehnologijom kao i kirurškom opremom za obavljanje zahtjevnih kirurških zahvata.

Sve poliklinike i popuste iz naše ponude potražite ovdje.
Poliklinika LabPlus Poliklinika Sv. Nikola   Poliklinika Dijagnostika 2000 Poliklinka MediCard Dental Centar Dubravica K2 Poliklinika Poliklinika Duvnjak
sve laboratorijske i mikrobiološke pretrage sve dijagnostike i liječenja   sve pretrage i usluge sve usluge vrhunskih kardiologa sve stomatološke usluge sve stomatološke usluge sve gastroenterološke i kardiološke pretrage

50%

40%

 

25%

15%

20%

20%

15%

 

Tagovi: HealthCard, Health card

Ispis