Print

Holistički centar Mulier

Hrvatska (Croatia) · Dalmacija Kralja Zvonimira 71, 22 000 Šibenik

target target target target target target target target target target

Više o ustanovi

Osnivačica je Holističkog centra Mulier i kreatorica Mulier metode.

Dr. Meri Bura je liječnica i ekspert u primjeni FX Mayr metode, homeopatkinja školovana na London School of Classic homoeopathy, educirana za trenera joge i NLP metode, predavačica na međunarodnim skupovima i kolumnistica.

Članica je Organizacijskog odbora European Society of Lifestyle Medicine (ESLM) koji se bavi prevencijom kroničnih bolesti, nagrađena je od strane Hrvatske liječničke komore, konzultantica je za Original FX Mayr Centre u Austriji i Kini, te promotorica zdravstveno-turističke ponude Hrvatske kroz Mulier Holistički centar u Šibeniku.

U okviru Holističkog centra Mulier u Šibeniku nudimo sedmodnevni program "Detoksikacija jetre, mršavljenje i prevencija kroničnih bolesti". Program je namijenjen svima koje muči umor, probavne smetnje, nadimanje u želucu, demotivacija, problemi s kožom, prekomjerno povećavanje kilograma, prekomjerna tjelesna težina ili gubitak kilograma, prerano starenje ili nesanica, infekcije kandidom, gubitak pamćenja ili, možda, jednostavno žele pomladiti tijelo.

Detaljnije informacije su dostupne na:  

www.mulier.hr
www.healthwellnesscroatia.com

 


Lokacija