Postanite Health Card Discount partner

TKO MOŽE POSTATI HEALTH CARD PARTNER?

Mreža Health Card Discount (HCD) partnera okuplja pružatelje širokog spektra usluga: medicinske i stomatološke ustanove (ordinacije i poliklinike), ljekarne, trgovine s medicinskom opremom i pomagalima, wellness i spa centre, ugostiteljske objekte, smještajne kapacitete, pružatelje usluga prijevoza... Pozivamo vas da se registrirate za Health Card partnerstvo. Po primitku prijave, pažljivo je evaluiramo kako bismo bili sigurni da naši partneri zadovoljavaju standarde izvrsnosti kojima težimo. Stvaramo kvalitetnu mrežu partnera jer vjerujemo da korisnici naše Health Card kartice zaslužuju povlaštene pogodnosti za vrhunske proizvode i usluge.

ZAŠTO PARTNERSTVO S HEALTH CARDOM?

  • POSTANITE DIO ODABRANOG DRUŠTVA

Uspostavljajući partnerstvo s Health Card-om postajete dijelom najkvalitetnije medicinske ponude u regiji. Vaše usluge postaju dostupne svim Health Card članovima kroz bazu Health Card partnera na našoj web stranici. Također, vaše ustanove bit će promovirane putem Health Card newslettera, web stranice i društvenih mreža, s ciljem šire i jednostavije dostupnosti vaših usluga krajnjim korisnicima.

  • UNAPRIJEDITE SVOJE POSLOVANJE

Mrežu Health Card partnera čini širok spektar privatnih zdravstvenih ustanova i tvrtki, mnoge od kojih su lideri u svojim specijalnostima. Svi Health Card partneri imaju priliku za međusobnu razmjenu iskustava i poslovne suradnje s ciljem daljnjeg poslovnog razvoja.

 

HEALTH CARD DISCOUNT PARTNERSKA MREŽA

Mrežu Health Card Discount partnera čini više od 130 partnerskih institucija - medicinskih i stomatoloških ustanova, ljekarni, trgovina s medicinskom opremom i pomagalima, wellness i spa centara, hotela, pružatelje usluga prijevoza… Mnogi od njih lideri su u svojim specijalnostima. Opremljeni su najnovijom dijagnostičkom tehnologijom i kirurškom opremom te stručnim osobljem koje uspješno obavlja i najkompleksnije medicinske zahvate. 

Trenutno, HCD partneri rasprostranjeni su na području 6 država: Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Mađarske, Slovenije i Srbije. Primamo i prijave za partnerstva iz ostalih zemalja s ciljem promicanja dostupnosti zdravlja što većem broju ljudi širom svijeta.

 

 

 

UVJETI PARTNERSTVA

Da bi postali dio Health Card partnerske mreže, vaša ustanova treba odobriti najmanje 10% popusta na sve vaše proizvode i usluge vlasnicima Health Card kartice. Popusti vrijede za sve vrste plaćanja (gotovina i kartice) i prilikom svakog posjeta kupaca i/ili korisnika koji posjeduju važeću Health Card karticu. Konačan postotak popusta ovisi o vašoj poslovnoj politici. Uključivanje u Health Card partnerstvo je besplatno u bazičnoj formi/ osnovnom paketu. Health Card zadržava prava na promjenu uvjeta produženja članstva, uz prethodno obajvještavanje partnera.

 

Vlasnik ste, djelatnik zdravstvene ustanove, hotela ili kompanije koja pruža usluge prijevoza? Pridružite se mreži Health Card Discount partnera i sudjelujte u osiguravanju lakšeg pristupa kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti svih nas!

Pridružite nam se!

Health Card

Primjer Health Card kartice čiji korisnici ostvaruju popuste na proizvode i usluge Health Card partnera