Health Card kartica za popuste

IspisE-mail
Opis

OPIS PROIZVODA

Health Card Discount kartica je kartica kojom ostvarujete pogodnosti i popuste od 10% do čak 50% na kvalitetne i kontrolirane medicinske usluge u više od 120 partnerskih ustanova (poliklinika, ordinacija, trgovina, smještajnih kapaciteta)  na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Mađarske, Slovenije i Srbije. Uz predočenje Health Card kartice popusti se ostvaruju na sve usluge i tretmane koji su dostupni  u ustanovama naših partnera i na sve vrste plaćanja. Health Card popusnu karticu možete koristiti neograničen broj puta, pri svakom posjetu poliklinikama i ordinacijama, u vremenskom periodu od 365 dana od dana kupnje.

Sve partnerske ustanove i popuste iz naše ponude potražite ovdje.  

Više informacija o Health Card kartici potražite ovdje.  


  

DOSTAVA

Dostava ovog proizvoda na području Hrvatske je besplatna.

Health Card Discount osigurava pacijentima u potrebi lakši pristup kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti uz što manje ograničenja, a partnerskim ustanovama pruža priliku da svoju humanost i dosljednost iskažu popustima koje daju što većom broju korisnika njihovih usluga.

Health Card

Kupujte s povjerenjem

   

   

WS PAYWSPay je sistem koji se koristi za online autorizaciju kreditnih/debitnih kartica. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Brojevi kreditnih kartica ne ostaju pohranjeni u WSPAy-evom sistemu i na taj način se smanjuje mogućnost manipulacije podacima.

Iz Health Card ponude