Pretražite HC ponudu

Ginekološka ordinacija dr. Marija Kimer, Šibenik

Hrvatska (Croatia) · Dalmacija Jerka Machieda 18, Šibenik

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Ginekološka ordinacija dr. Marija Kimer, Šibenik. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Mr. sc. Marija Kimer, dr. med., magistrica je medicinskih znanosti, specijalistica za ženske bolesti i porodništvo i supspecijalistica fetalne medicine i opstetricije.

Svoju ginekološku karijeru započela je davne 1981. godine u Ginekološko-porođajnom odjelu Opće bolnice u Šibeniku, gdje je radila najveći broj godina svojega radnog vijeka. Specijalistički ispit iz ginekologije i opstetricije položila je 1985. godine pred komisijom profesora Petrove Klinike za ženske bolesti i porode u Zagrebu. Iste godine završila je i poslijediplomski studij iz perinatologije i neonatologije pod voditeljstvom prof. dr . A. Dražančića. Magisterij pod naslovom Ispitivanje cirkulacije u prvom trimestru trudnoće pomoću transvaginalnog pulzirajućeg i doplera u boji obranila je 1992. godine, usavršavajući se prethodno kod prof.dr. A. Kurjaka. Supspecijalistički ispit iz fetalne medicine i opstetricije položila je 2010. godine pred komisijom profesora Petrove klinike u Zagrebu. 

Ordinacija omogućava  maksimalan broj usluga koje se mogu dobiti u privatnoj praksi. U posebno opremljenoj, drugoj ordinaciji za manje zahvate, pacijentice mogu obaviti manje ambulantne zahvate uz maksimalan komfor i bez boli.

Kao dokaz kvalitetnoga rada u ordinaciji potrebno je istaknuti posebnu pohvalu dobivenu od sveučilišnih profesora, članova Komisije za stručni nadzor, poslanu iz Ministarsva zdravstva 2009. godine.

Ordinacija je smještena u širem centru grada, s mogućnošću parkinga ispred kuće u kojoj se nalazi i idealnim uvjetima za invalidne osobe.

Oprema ginekološke ordinacije:

Ultrazvučni aparat: MEDISON X8, tro-, odnosno četverodimenzionalnog prikaza s tri sonde i s mogućnošću aplikacije Color i Power Dopplera : 3D/4D abdominalna sonda, 3D/4D transvaginalna sonda i visokofrekventna 2D linearna sonda za dojku

Kolposkop Olympus OCS-K uz mogućnost videokolposkopije

Mikroskop Olympus CH-20

Elektrokirurška aparatura Finesse, Utah medical product

Ginekološki stolovi, Golem 6 ESP- ET s elektrokomandama i Hydro Gyno proizvođača Lemi sa hidrauličnom komandom

Kardiotokograf SONICAID Team

Amnioskop Gimma

Autoklav Aesculap 124

IMEX FREE DOP,portabl dopler

Laboratorijska centrifuga, Hettich

Sva dokumentacija ulazi u sustav programa posebno apliciranog za ginekološke pacijentice i trudnice, trajno je pohranjena, a na ultrazvučnom aparatu obavljamo po želji trudnica DVD snimanje bez dodatne naplate.


Specijalistički pregled, Ginekološki ultrazvuk, PAPA test, Brisevi, HPV testiranje, Biopsija, Praćenje trudnoće, Obrada i liječenje spolno prenosivih bolesti, Terapija menopauzalnih tegoba, Obrada i liječenje vaginalnog krvarenja, Operacija tumora

Kontakt informacije

022/310969
091 8823 293
Ponedjeljak: 14 - 20 sati Utorak: 08 - 14 sati Srijeda: 14 - 20 sati Četvrtak: 14 - 20 sati Petak: 08 - 14 sati Subota po dogovoru
Ginekološka ordinacija dr. Marija Kimer, Šibenik

Kontaktiraj Ginekološka ordinacija dr. Marija Kimer, Šibenik