O nama

MISIJA

Health Card Discount osigurava pacijentima u potrebi lakši pristup kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti uz što manje ograničenja, a partnerskim ustanovama pruža priliku da svoju humanost i dosljednost iskažu popustima koje daju što većom broju korisnika njihovih usluga.

VIZIJA

Health Card Discount vidimo kao snažan, globalno prepoznatljiv i prisutan brend, koji okuplja kvalitetne pružatelje zdravstvenih i turističkih usluga u svoju partnersku mrežu, a koji svojom raznovrsnom ponudom i popustima osiguravaju korisnicima Health Card kartice brže, bolje i dostupnije zdravstvene usluge, tretmane i proizvode. 
Svojim zaposlenicima želimo osigurati ugodno mjesto za rad, u kojem imaju priliku razvijati svoja znanja i vještine, stjecati prijateljstva i pretvarati svoje poslovne ideje u stvarnost.

ZAČETNIK IDEJE

Inicijator projekta Health Card Discount je doc.dr.sc. Miljenko Bura, dugogodišnji djelatnik KBC-a Zagreb, otorinolaringolog i plastični kirurg glave i vrata sa međunarodnim ugledom. Dugogodišnji rad i uvid u zdravstveni sustav Hrvatske, razgovori s pacijentima i kolegama, te prisustvovanje na brojnim predavanjima i usavršavanjima u najboljim svjetskim zdravstvenim ustanovama i organizacijama poticali su Dr. Buru na razmišljanje o stvaranju poslovnog koncepta koji će unaprijediti naše društvo.  2016. godine krenuo je u realizaciju svojih ideja stvarajući Health Card platformu koja posluje u vlasništvu Medicinske Mreže d.o.o., turističke agencije specijalizirane za zdravstveni turizam.