Pretražite HC ponudu

Dental Centar Krišto, Sesvete

Hrvatska (Croatia) · Zagreb Ulica Blage Zadre 17b 10360 Sesvete

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Dental Centar Krišto, Sesvete. Saznaj više ->

Više o ustanovi

U našoj stomatološkoj ordinaciji nudimo liječenje zubi i pripadajućih struktura uz pomoć znanstveno provjerenih tehnologija i materijala, pri čemu koristimo samo najbolje dentalne materijale koji imaju iza sebe dugogodišnju kliničku primjenu s velikim brojem publiciranih znanstvenih radova. Svaki član našeg tima kontinuirano se educira na međunarodnim kongresima i neprestano se ulaže upravo u obrazovanje i znanje kao i poznavanje novih tehnologija i materijala, načina liječenja i medicinskih dostignuća, a sve u cilju mogućnosti rješavanja i najkompliciranijih rehabilitacija stomatognatog sustava. Kroz bogato iskustvo u struci duže od deset godina naš tim na čelu sa doktorom dentalne medicine Nikolom Krištom vam nudi vrhunsku stomatološku uslugu.

U našem dentalnom studiu pružamo sljedeće usluge:
ESTETSKA STOMATOLOGIJA:
Izbijeljivanje zubi
Estetski ispuni
Smile desinge
Cirkon dinamičke krunice
IPS Emax keramika
Ljuskice/Venners
Zubni nakit

ENDODONCIJA
Endodoncija je grana stomatologije koja se primarno bavi liječenjem mekih zubnih tkiva i čišćenjem korijenskih kanala u kojima je meko tkivo smješteno. Terapija korijenskog kanala je najčešći postupak kojim se bavi endodoncija.  
Endodontsko liječenje (liječenje zubne pulpe odnosno “živca”)je postupak koji se izvodi u cilju očuvanja zuba kojem je zubna pulpa  nepovratno oštećena. Tijekom endodontske terapije uklanja se oštećena pulpa  unutar korijena zuba, korijen se temeljito čisti i dezinficira te puni trajnim ispunom.
U našoj ordinaciji koristimo najnoviji  i tehnološki najmoderniji sustav strojne endodoncije - Reciproc sustav.Reciproc predstavlja potpuno novi koncept u liječenju korijenskih kanala zubi. Postupak sa ovim sustavom je potpuno siguran,brz,jednostavan i bezbolan.

DENTALNI LASER
Laser predstavlja evoluciju u dentalnoj medicini i podrška je standardnim stomatološkim procedurama. Koristi se u oralnoj kirurgiji, parodontologiji, liječenju afti, herpesa, smanjenju osjetljivosti vrata zuba, liječenju korijenskih kanala te za izbjeljivanje zuba.
U odnosu na tradicionalne metode i kirurške uređaje, laseri su nježniji, predvidljiviji te u mnogim slučajevima bezbolni i bez primjene lokalnog anestetika. Liječenje i oporavak pacijenta traju kraće i manje su neugodni

Srdačan pozdrav i radujemo se skorom viđenju!


Liječenje zubi, Lasersko uklanjanje karijesa, Izbjeljivanje zubi, Estetski ispuni - plombe, Čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje, Vađenje zuba, Estetska stomatologija, Dječja stomatologija, implantologija, Smile design, Cirkon keramičke krunice, Zubni nakit, Ljuskice, Endodoncija, Dentalni laser

Kontakt informacije

+385 (1) 2027 119
+385 (95) 5087 070
Dental Centar Krišto, Sesvete

Kontaktiraj Dental Centar Krišto, Sesvete