Pretražite HC ponudu

Dental Office Tina, Zagreb

Hrvatska (Croatia) · Zagreb Radnički dol 17, 10000 Zagreb

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Dental Office Tina, Zagreb. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Dobrodošli u ordinaciju gdje možete dobiti kompletnu dentalnu ponudu, savjete, planiranje terapije i ono najvažnije višegodišnju garanciju na protetske i implantološke radove uz certifikat. Individualni pristup i ugodna atmosfera u kombinaciji sa znanjem i iskustvom definitivno su naša prednost i razlog da nas posjetite. Planova uvijek ima...pružiti što bolju i moderniju uslugu bez boli i s biokomaktibilnim materijalima visoke kvalitete.

U Dental Office Tina (DOT) možete obaviti kompletnu dentalnu uslugu i usluge estetike lica i vrata.
Stomatologija
-pregled i dijagnostika
-estetska stomatologija
-dentalna protetika
-implantologija
-endodoncija
-parodontologija
-oralna kirurgija
-ortodoncija
-dječja dentalna medicina

Estetika lica i vrata
Tretmani filerima i botoxom nisu novost u našoj ordinaciji, došli su kao nadopuna estetskoj stomatologiji za potpuni dojam. Educirani kod najboljih doktora na ovom području koristimo vrhunske filere Belotero i Princess i Allergan Botox.

Samo vrhunski i visoko kvalitetni materijali se koriste u našoj ordinaciji. Svi materijali su Heraeus Kulzera, Njemačke firme koja je dugi niz godina među najkvalitetnijim proizvođačima dentalnih materijala. Biokompaktibilni i dugotrajni materijali su garancija kvalitetnih radova a time i zadovoljnih pacijenata.

Dobrodošli!


Liječenje zubi, Oralna kirurgija, Izbjeljivanje zubi, Keramičke krunice i mostovi, Estetski ispuni - plombe, Proteze, Vađenje zuba, Estetska stomatologija, Dječja stomatologija, implantologija, protetika, endodontski zahvati - punjenja korijenskih kanala, keramički ispuni, potpuna protetska rehabilitacija, implantološka terapija, nadoknada jednog ili više zubi inlej mostom, Smile design, Cirkon keramičke krunice, Ljuskice

Kontakt informacije

+385 1 4647242
Po dogovoru
Dental Office Tina, Zagreb

Kontaktiraj Dental Office Tina, Zagreb