Pretražite HC ponudu

Onkološka mreža Onkologija.net

Hrvatska (Croatia) · Zagreb Prilaz baruna Filipovića 17, 10000 Zagreb

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Onkološka mreža Onkologija.net. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Onkologija.net je onkološka mreža kojoj je osnovni cilj pružiti brzu i potpunu informaciju, te adekvatno liječenje onkološkim bolesnicima.

Zašto pokloniti svoje povjerenje Onkologiji.net? Onkologija.net je onkološka mreža pokrenuta s osnovnim ciljem pružanja pouzdanih informacija i sveobuhvatne potpore bolesnicima koji se bore s jednom od najtežih bolesti - rakom. Jedina su onkološka mreža čiji sadržaj uređuju isključivo liječnici, i to bez vanjskog financiranja što osigurava pouzdanost sadržaja bez utjecaja interesnih skupina.

Broj onkoloških bolesnika u stalnom je porastu, a time raste i pritisak na zdravstveni sustav. Dugo čekanje na pregled i liječenje, gužve u ambulantama, liječnici koji zbog prevelikog broja pregleda nemaju vremena upoznati bolesnika sa svim relevantnim činjenicama, nedostupnost suvremenih metoda liječenja i terapija koje se primjenjuju u razvijenijim zemljama... samo su neke od boljki liječenja onkoloških bolesnika u državnom bolničkom sustavu. Vjeruju da je već sama dijagnoza maligne bolesti dovoljan stres za svaku osobu, te Vam žele omogućiti da sve ostale faze koje je potrebno proći budu što je moguće manje neugodne te da provedeno liječenje bude učinkovito.

U liječenju se koriste isključivo američkim i zapadnoeuropskim preporukama, a njihovi liječnici i ostalo medicinsko osoblje su osobe sa snažnim kredibilitetom koji proizlazi iz njihove stručno-znanstvene aktivnosti čime i oni sami sudjeluju u stvaranju pravila prema kojima danas najveći stručnjaci liječe onkološke bolesnike.

U timu onkologija.net djeluju samo najveći stručnjaci u svom području, a također surađuju i s međunarodnim stručnjacima koji se po potrebi u bilo kojem trenutku mogu uključiti u proces dijagnostike ili liječenja bolesnika.

Prilagođavaju se Vašim potrebama te Vam nude širok spektar usluga:

- prvi i kontrolni onkološki pregled (mogućnost davanja drugog mišljenja)

- mišljenje multidisciplinarnog tima (u tim su ovisno o tipu tumora uključeni specijalist onkologije i radioterapije, specijalist internističke onkologije, kirurg, otorinolaringolog, endokrinolog, gastroneterolog, radiolog i patolog)

- suvremeno onkološko liječeje (primjena onkološke terapije prema američkim i zapadnoeuropskim standardima)

- dogovor liječenja u inozemstvu (uključenje u kliničku studiju u Hrvatskoj ili inozemstvu radi primjene najnovijih terapija)

- mišljenje međunardonog onkološkog konzilija (preporuka liječenja od strane internacionalnih stručnjaka s polja onkologije)

- usluge mobilnog onkološkog tima (dolazak na adresu, pregled i analiza medicinske dokumentacije, prijedlog terapije i prepisivanje lijekova, njega u kući; ostalo prema dogovoru)

- nutritivno savjetovanje (savjetovanje i edukacija od strane akreditiranog nutricionista, mogućnost izrade individualnog plana prehrane)

- psihološko savjetovanje (savjetovanje i konzultacija akreditiranog psihologa, mogućnost dogovora vođene meditacije)

 

Osobni razvoj
Dnevna bolnica
Terapija boli
Specijalistički pregled, Liječenje štitnjače, Liječenje osteoporoze, Liječenje pretilosti (debljine), Liječenje šećerne bolesti, Liječenje bolesti hipofize, Liječenje nadbubrežne žlijezde
Endokrinologija
Nutricionizam, Nutricionističko savjetovanje, Izrada jelovnika od preferiranih namirnica
Specijalistički pregled, Ultrazvuk limfnih čvorova, Ultrazvuk tumorskih tvorbi, Punkcija, Citološka analiza, Scintigrafija, Kompletna laboratorijska obrada krvi i urina, Kirurško liječenje tumora-operacija, PHD analiza, Terapija-liječenje onkoloških bolesnika, Konzultacije

Kontakt informacije

+385 92 1101 275
Pon - Pet: 8.00h - 20.00h Sub - Ned: 9.00h - 18.00h
Onkološka mreža Onkologija.net

Kontaktiraj Onkološka mreža Onkologija.net