HealthCard card + 5 KN95/FFp2 masks

PrintEmail

Sales price 365,00 kn
Description

 

5 pieces KN95/FFp2 MASKS GRATIS

Reviews

Sunday, 06 November 2016
Trebate obaviti sistematski pregled ili kompletne krvne nalaze? Dugo čekate na svoj termin za MR i CT snimanje ili specijalistički pregled? Želite drugačiji osmijeh, ukloniti bore, riješiti se madeža?
Na sve to korisnici Health Card kartice ostvaruju popuste do čak 50% u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Osigurajte neograničen broj popusta sebi i Vama dragim osobama!
Ponuda uključuje različite specijalističke preglede, operativne zahvate (estetska kirurgija) , medicinsku dijagnostiku (magnetna rezonanca, CT, ultrazvuk...), laboratorijsku dijagnostiku (tumorski markeri, imunološke pretrage), kompletne stomatološke usluge,...
Za Vas smo odabrali vrhunske stručnjake u svojim područjima. Izbjegnite liste čekanja!
Health Card

Kupujte s povjerenjem

   

   

WS PAYWSPay je sistem koji se koristi za online autorizaciju kreditnih/debitnih kartica. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Brojevi kreditnih kartica ne ostaju pohranjeni u WSPAy-evom sistemu i na taj način se smanjuje mogućnost manipulacije podacima.