Pretražite HC ponudu

Mentalni trening

Hrvatska (Croatia) · Zagreb Gorjanska 29

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Mentalni trening. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Tvrtka Mentalni Trening bavi se mentalnom pripremom sportaša i psihološkim savjetovanjem ostatka populacije. Mentalni treneri su diplomirani psiholozi a glavna područja našeg rada sa sportašima su koncentracija i fokus, motivacija te upravljanje emocijama. Mentalnu pripremu provodimo sa sportašima svih razina profesionalnosti, od rekreativaca do profesionalnih sportaša,  pa sve do onih koji samo žele raditi na sebi.

Također, radimo sa svim uzrastima, počevši sa djecom u sportu nadalje. Kroz individualni rad sa sportašem nudimo program posebno dizajniran za potrebe svakog pojedinog sportaša u kojem ćemo ga podučiti velikom broju provjerenih tehnika. Sastanci se provode 1-2 puta tjedno u uredu ili na terenu i kroz to vrijeme se prati sportašev napredak i prilagođava program. Osim individualnog rada, nudimo i rad u grupama.

Rad u grupama je posebno oblikovan za mlađe uzraste djece u sportu koja kroz grupne radionice prolaze kroz osnove mentalne pripreme. Provodimo i edukacije posebno oblikovane za trenere u kojima nastojimo prenijeti svoje znanje trenerima kako najbolje pomoći svojim sportašima kada im je to najpotrebnije. U ponudi naših usluga je i edukaciju za roditelje sportaša u kojoj roditeljima dajemo alate za razvoj komunikacije i pružanje podrške svom djetetu u sportu.

Uspješno surađujemo i s klubovima raznih sportova na poluprofesionalnoj i profesionalnoj razini. Neki od vrhunskih sportaša s kojima radimo su Roko Leni Ukić, Ante Budimir, Ivana Habazin, Borna Barišić i mnogi drugi. Možete nas pronaći u Zagrebu, a za sva dodatna pitanja posjetiti našu web stranicu (www.mentalnitrening.com) ili nam se javite putem maila (info@mentalnitrening.com). 


Sportska psihologija, Sport, Osobni razvoj

Kontakt informacije

00 385 95 876 0949
Mentalni trening

Kontaktiraj Mentalni trening