Pretražite HC ponudu

Stomatološka ordinacija Magic Dent, Beograd

Srbija 22. oktobra 13, Beograd

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Stomatološka ordinacija Magic Dent, Beograd. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Podarite sebi magičan osmijeh!

Stomatološka ordinacija Magic Dent

Dobra oralna higijena je jedan od najvažnijih pokazatelja dobrog općeg zdravlja i značajno doprinosi ugodnoj vanjštini izgleda. Danas, čini se, više nego ranije, ljudi imaju potrebu da vode računa o svom izgledu. Redovne posjete stomatologu ključ su dobrog oralnog zdravlja i zadovoljnog osmijeha.

One su važne ne samo zbog očuvanja zdravlja zuba i usne šupljine, već i zbog sprečavanja nastanka drugih zdravstvenih problema. Stomatološka ordinacija MAGIC DENT pruža kompletnu stomatološku uslugu, a naša poslovna filozofija se zasniva na stručnom i kvalitetnom pristupu svakom pacijentu ponaosob.

Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju kao i praćenju najnovijih svijetskih trendova i dostignuća u stomatologiji, tim stomatologa ordinacije MAGIC DENT predložiti će Vam najbolje rješenje u datom trenutku, a sve sa ciljem da pružimo najkvalitetniju uslugu.

 


Oralna kirurgija, Dječja stomatologija, implantologija, protetika, Endodoncija, Dentalni laser, Parodontologija, Mobilna protetika

Kontakt informacije

+381-65-260-1638
+381-64-183-5244
Stomatološka ordinacija Magic Dent, Beograd

Kontaktiraj Stomatološka ordinacija Magic Dent, Beograd