Pretražite HC ponudu

Viladens, dentalni kirurški centar i RTG kabinet, Rijeka

Hrvatska (Croatia) · Kvarner Primorska ulica 8, Rijeka

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Viladens, dentalni kirurški centar i RTG kabinet, Rijeka. Saznaj više ->

Više o ustanovi

O NAMA
VILADENS d.o.o. je specijalizirana tvrtka za dentalnu medicinu i oralnu kirurgiju. Nastala je kao odgovor na potrebe u svakodnevnoj praksi za savjetom i terapijom oralnog kirurga bez dugotrajnog čekanja.
Vlasnica Josipa Borčić, doktor je znanosti i specijalista oralni kirurg. Nakon 17 godina rada na Medicinskom fakultetu kao nastavnik i edukator niza doktora dentalne medicine i dugogodišnjeg rada u ordinaciji oralne kirurgije Kliničkog bolničkog centra Rijeka odlučila je 2012. godine otvoriti privatni centar za oralnu kirurgiju. Na taj način omogućila je bržu i kvalitetniju uslugu pacijentima i doktorima dentalne medicine koji svakodnevno traže savjete i najbolje načine liječenja za svoje pacijente. Uz oralnog kiruga postoji i niz drugih liječnika i specijalista iz područja dentalne medicine koji surađuju sa centrom Viladens i od kojih možete dobiti savjet ili potrebno liječenje.

USLUGE

Uz osnovne zahvate ORALNE KIRUGIJE, centar nudi i vanstandardne zahvate iz DENTALNE IMPLANTOLOGIJE i ESTETSKE MEDICINE, te terapiju LASEROM.Uz kvalitetnu liječničku uslugu centar je opremljen i vrhunskom tehnologijom kao što LASER i RENDGEN UREĐAJ.

ESTETSKA MEDICINA
Današnji pojmovi dentalne medicine ne obuhvaćaju samo usnu šupljinu već i šire perilabijalno područje (usnice i područje oko usana) kako bi se dobio potpuno zdrav i lijep osmijeh.
Oralni kiruzi kao kirurški specijalisti iz područja dentalne medicine i maksilofacijalni kirurzi naiskusniji su i najbolji poznavatelji problematike mekog tkiva oko usne šupljine. Ti liječnici jedini su se u toku svoje specijalizaciije educirali i na plastičnoj kirurgiji  pa kao takvi mogu i znaju primjeniti različite tretmane za pomlađivanje kože.
Za terapiju usana i okolne kože koriste se razni preparati a među njima i hijaluronska punila,krvna plazma i Botox.

Terapija krvnom plazmom
Engleska kratica PRP (Platelet Rich Plasma) znači krvna plazma bogata trombocitima. PRP terapija je vrsta tzv. regenerativne medicine koja se najčešće koristi u borbi protiv starenja te liječenja ozljeda. U dentalnoj medicini ovaj se postupak koristi već više od 20 godina za regeneraciju tvrdog i mekog tkiva usne šupljine. Danas nam razni dobro provjereni preparati daju niz mogućnosti za usporavanje starenja, popravak sitnih nedostataka ili naglašavanje pojedinih dijelova lica, bez velikih i trajnih kirurških intervencija.
Omogućite sebi malo ali sigurno zadovoljstvo!


Liječenje zubi, Oralna kirurgija, Zubni implantati, Estetska stomatologija, Ortopan, implantologija, kirurgija, implantološka terapija, Endodoncija, Dentalni laser

Kontakt informacije

+385 51 639512
+385 91 5432819
Ponedjeljak 14:00 - 20:00 h Utorak 08:00 - 14:00 h Srijeda 14:00 - 20:00 h Četvrtak 08:00 - 14:00 h Petak 14:00 - 20:00 h Ili prema dogovoru
Viladens, dentalni kirurški centar i RTG kabinet, Rijeka

Kontaktiraj Viladens, dentalni kirurški centar i RTG kabinet, Rijeka