Pretražite HC ponudu

Ordinacija Dentalne medicine Microdental, Pula

Hrvatska (Croatia) · Istra Svete Felicite 5a, Pula

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Ordinacija Dentalne medicine Microdental, Pula. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Dobrodošli u ordinaciju dentalne medicine. Naš cilj su vaši zdravi i čisti zubi, 365 dana u godini. Uspjeh moderne stomatologije leži u održavanju i prevenciji, a ne samo u mogućnostima koje pruža moderna tehnologija. Inidividualan pristup svakom pacijentu i ugodno okruženje garantiraju da ćete izaći iz naše ordinacije sa zdravim i lijepim osmijehom.

USLUGE U PONUDI
Konzervativa
Pravovremeno otkrivanje i dijagnosticiranje karijesne lezije omogućava minimalno invazivne zahvate na zubima.

Parodontologija
Redovnim kontrolama i održavanjem oralne higijene spriječava se nastanak gingivitisa i parodontitisa.

Implantologija
Dentalni implantat je kirurška komponenta koja se postavlja u čeljusnu kost i služi kao potpora za krunice, mostove, proteze ili ortodontsko sidrište. Implantat je građen od titana a površina mu je obrađena na način da privlači koštane stanice. Takav biološki proces je temelj moderne implantologije i naziva se oseointegracija.
Najprije se postavlja implantat te se čeka minimalno 3 mjeseca kada dolazi do oseointegracije, nakon čega je implantat spreman za opterećenje protetskom nadogradnjom.

Mikroendodoncija
Dentalni mikroskop omogućava vidljivost u najnepristupačnije djelove zuba i usne šupljine. Uz povećanje od 20x ishod same terapije je drastično poboljšan. Skraćeno je vrijeme terapije, a uspješnost povećana do 60% u odnosu na standardni protokol.

Smile design
Digitalno planiranje novog osmjeha. Unaprijed se kompjutorski određuje oblik, boja, dužina zuba te definitivni izgled pacijenta.

Mikroskop
Briljantnost, komfor, informacije - mikroskop omogućava vrhunsku preciznost i efikasnost te tako podiže stomatološke zahvate na jedan viši nivo.
Primjenom mikroskopa u stomatologiji otvara se jedna potpuno nova dimenzija gdje se problemi rješavaju na razini nedostižnoj za ljudsko oko. Povećanje radnog polja od 20x dozvoljava pristup najnedostupnijim područjima zuba i usne šupljine.
Tretirati se može jedino što se vidi - time se skraćuje vrijeme zahvata i povećava komfor i sigurnost za pacijenta.
Multimedija omogućava video i foto prikaz svakog detalja prije, za vrijeme i nakon zahvata te direktno uključuje samog pacijenta u dijagnostiku i rješavanje problema.


Liječenje zubi, Zubni implantati, Keramičke krunice i mostovi, Vađenje zuba, Estetska stomatologija, implantologija, protetika, Smile design, Ljuskice, Endodoncija

Kontakt informacije

+385 (0)99 3029 676
pon, sri, pet: 8:30 - 15:30 uto, čet: 13:30 - 20:30
Ordinacija Dentalne medicine Microdental, Pula

Kontaktiraj Ordinacija Dentalne medicine Microdental, Pula