Pretražite HC ponudu

Holistički centar Mulier

Hrvatska (Croatia) · Dalmacija Kralja Zvonimira 71, 22 000 Šibenik

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Holistički centar Mulier. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Dr. Meri Bura je autorica Mulier metode koja integrira znanstveni i wellness pristup očuvanju zdravlja, s primarnim fokusom na zdravlje štitnjače, detoksikaciju, gubitak tjelesne težine i burn-out.

Osnivačica je Holističkog centra Mulier i kreatorica Mulier metode.

Dr. Meri Bura je liječnica i ekspert u primjeni FX Mayr metode, homeopatkinja školovana na London School of Classic homoeopathy, educirana za trenera joge i NLP metode, predavačica na međunarodnim skupovima i kolumnistica.

Članica je Organizacijskog odbora European Society of Lifestyle Medicine (ESLM) koji se bavi prevencijom kroničnih bolesti, nagrađena je od strane Hrvatske liječničke komore, konzultantica je za Original FX Mayr Centre u Austriji i Kini, te promotorica zdravstveno-turističke ponude Hrvatske kroz Mulier Holistički centar u Šibeniku.

U okviru Holističkog centra Mulier u Šibeniku nudimo sedmodnevni program "Detoksikacija jetre, mršavljenje i prevencija kroničnih bolesti". Program je namijenjen svima koje muči umor, probavne smetnje, nadimanje u želucu, demotivacija, problemi s kožom, prekomjerno povećavanje kilograma, prekomjerna tjelesna težina ili gubitak kilograma, prerano starenje ili nesanica, infekcije kandidom, gubitak pamćenja ili, možda, jednostavno žele pomladiti tijelo.

Detaljnije informacije su dostupne na:  

www.mulier.hr
www.healthwellnesscroatia.com

 


Liječenje štitnjače
Masaža, Limfna drenaža, Shiatsu masaža
Nutricionizam, Test intolerancije na hranu T-150, Medicinsko-nutricionistički tretman pretilosti, Nutricionističko savjetovanje
Detoksikacija jetre, Mršavljenje, Prevencija kroničnih bolesti
Saune, Masaža

Kontakt informacije

+385 (0)99 2154 170
Holistički centar Mulier, Kralja Zvonimira 71, 22000 Šibenik
Holistički centar Mulier

Kontaktiraj Holistički centar Mulier