Pretražite HC ponudu

Stomatološka poliklinika ADRIATIC DENT, Rovinj

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Stomatološka poliklinika ADRIATIC DENT, Rovinj. Saznaj više ->

Više o ustanovi

ADRIATIC DENT je suvremeno opremljena dentalna poliklinika. Zapošljava stručni kadar od ukupno 12 zaposlenih, od kojih ističemo specijaliste maksilofacijalne kirurgije, oralne kirurgije, ortodoncije i protetike. Svi specijalisti imaju preko 15 godina radnog iskustva. Klinika je licencirana za stručnu edukaciju doktora dentalne medicine. Poliklinika je smještena u prelijepom Istarskom gradu Rovinju, dobitnikom nagrade za turističkog prvaka i najbolju destinaciju na Jadranu za 2014 godinu.

Dentalna poliklinika ADRIATIC DENT opremljena je najsuvremenijom tehnologijom upravo zato jer želimo našim pacijentima pružiti potpuni komfor i mogućnost da sve potrebne pretrage obave na jednom mjestu – kod nas. Stoga raspolažemo sa CAD – CAM tehonologijom, radiološkom analizom, dentalnim laboratorijem i laboratorijem za potpunu preoperativnu obradu pacijenta i post-operativno praćenje.

Dokaz naše usmjerenosti prema zadovoljstvu pacijenata ali i kvalitete usluge je posjedovanje certifikata ISO 9001 kojeg s ponosom ističemo.

Svjesni činjenice da je lojalan pacijent ujedno naša najveća nagrada ali i najveća odgovornost, nastojimo kontinuirano pružati vrhunsku uslugu na savjesan, odgovoran i profesionalan način, uzimajući u obzir da svaki pacijent zaslužuje i treba individualni pristup.


Oralna kirurgija, Zubni implantati, Keramičke krunice i mostovi, protetika

Tagovi

Kontakt informacije

+ 385 52 842 500
Stomatološka poliklinika ADRIATIC DENT, Rovinj

Kontaktiraj Stomatološka poliklinika ADRIATIC DENT, Rovinj