Pretražite HC ponudu

Ordinacija Cekić, Zagreb

Hrvatska (Croatia) · Zagreb Ulica Republike Austrije 5,10000 Zagreb

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Ordinacija Cekić, Zagreb. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Ordinacija Cekić je grupna privatna praksa, osnovana 1992. godine kao specijalistička ordinacija iz područja parodontologije, dentalne patologije i oralne medicine. Danas je prerasla u ustanovu koja pokriva sve segmente dentalne medicine, stavljajući individualne potrebe pacijenta u fokus te njegujući isključivo najviše stručne standarde i multidisplinarnu suradnju.Tradiciju od preko 40 godina u vrhunskoj stomatologiji potkrepljuju brojna priznanja prof. dr. sc. Ane Cekić Arambašin koja je svojim radom i zalaganjem doprinijela poboljšanju struke na našim prostorima, a 24 godina vlastite private prakse daje nam potrebno iskustvo u svakodnevnom radu s pacijentima. Zadatak našeg tima stomatologa, suradnika, asistenata i ostalih zaposlenika je zadovoljiti najzahtjevnije pacijente i to kroz stalno osobno usavršavanje i komunikaciju koja je temelj svake uspješne ordinacije.
Temeljne vrijednosti na kojim počiva naš posao su:
Individualni pristup
Kontinuirana edukacija
Suradnja
Znanost
Organizacija
Tradicija
Ordinacija Cekić članica je i suosnivač Cromatology dental group, udruge ustanova koja primjenom isključivo najviših stručnih standarda u svakodnevnom radu propagira ideju napredne dentalne medicine 21. stoljeća. U bogatoj ponudi usluga članica grupe, svakako treba izdvojiti posebnosti u odnosu na konkurenciju, a to su:
Liječenje pacijenata sa izraženom dentalnom fobijom
All on 4 – 6, zubi za jedan dan
Preventivna dentalna medicina
Ortodontska terapija
Minimalno invazivna dentalna medicina
3D dijagnostika
Liječenje dugotrajnih bolnih stanja
Uklanjanje funkcijskih problema
Terapija čeljusnog zgloba
Individualna terapija
ISO standard 9001, 14001
Sve usluge na jednom mjestu!

Dentalna fobija:
Ordinacija Cekić je specijalizirana ordinacija usmjerena na pacijente kojima je strah glavni razlog nedolaska kod stomatologa. Prvi korak u postupku rješavanja dentalne fobije je stvaranje povjerenja i davanje informacija. Ukoliko je pacijent u dobrom okruženju i s ljudima koji mu žele pomoći na najbolji način s puno brige i razumijevanja, puno će lakše donijeti odluku i krenuti s promjenama. Svi djelatnici ordinacije Cekić obučeni su za rad s takvim pacijentima. Drugi korak je svjesna sedacija odnosno anesteziološka tehnika koja danas predstavlja standard struke u radu s pacijentima koji se panično boje zubara. Svjesna sedacija omogućuje da i oni pacijenti koji su mislili da se njihovi problemi ne mogu riješiti napuste ordinaciju sretni i nasmijani te riješe više zahvata u minimalnom broju dolazaka.


Liječenje zubi, Oralna kirurgija, Izbjeljivanje zubi, Zubni implantati, Estetski ispuni - plombe, Proteze, Vađenje zuba, Estetska stomatologija, Apikotomija, protetika, kirurgija, potpuna protetska rehabilitacija, implantološka terapija, ljuskice i keramički čipsevi, parodontološka terapija, Smile design, Ljuskice

Kontakt informacije

+385014680143
pon | sri 14:00 - 21:00; uto | čet | pet 08:00 - 16:00; sub | ned zatvoreno
Ordinacija Cekić, Zagreb

Kontaktiraj Ordinacija Cekić, Zagreb