Pretražite HC ponudu

Oftalmološka ordinacija dr.Elma Sontacchi, Osijek

Hrvatska (Croatia) · Slavonija Gundulićeva 23, Osijek

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Oftalmološka ordinacija dr.Elma Sontacchi, Osijek. Saznaj više ->

Više o ustanovi

OFTALMOLOŠKA ORDINACIJA DR. ELMA SONTACCHI, specijalist oftalmologije, pruža svoje usluge pacijentima od 1999. godine. Oftalmološki pregledi djece i odraslih vrše se u moderno uređenom prostoru od 150 m2 u Gundulićevoj ulici 23 u Osijeku, s osiguranim parkirnim  mjestima. 
Vrše se oftalmološki pregledi za naočale i sve vrste  kontaktnih  leća, dijagnostika (OCT, vidno polje, kornealna topografija), praćenje  i liječenje bolesti prednjeg i stražnjeg očnog segmenta i glaukoma.

U vrhunski opremljenoj operacijskoj sali , koja ima kontrolirane uvjete izmjene filtriranog zraka i osigurano je neprekinuto napajanje električnom energijom, vrše se operacijski zahvati:

- ambulantno, ultrazvučnom metodom operacije sive mrene – katarakte
- operacijski zahvati na vjeđama i vanjskim dijelovima oka

Aplikacijom botoxa , osim u kozmetske svrhe, liječim blefarospazam i hemifacijalni spazam, te apliciram intradermalne filere u kozmetske svrhe.
Uz oftalmološku ordinaciju, na usluzi je i očna optika koja garantira vrhunsku kvalitetu naočalnih leća i vrhunsku  izradu naočala za djecu i odrasle.

 


Određivanje dioptrije, Optička koherentna tomografija(OCT), Fluoresceinska angiografija (FAG), Liječenje glaukoma, Operacija katarakte, Operacija spuštenog kapka

Kontakt informacije

+38531 214 215
+38598 373 825
+38531 214 209
Oftalmološka ordinacija dr.Elma Sontacchi, Osijek

Kontaktiraj Oftalmološka ordinacija dr.Elma Sontacchi, Osijek