Pretražite HC ponudu

Poliklinika Nado Fizio Medico - Rijeka

Hrvatska (Croatia) · Istra Škurinjska cesta 1

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Poliklinika Nado Fizio Medico - Rijeka. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Sjedilački način života je smrt za zdravlje kralježnice. 80%  ljudi pati od nekog oblika oboljenja kralježnice, skolioze, hernije diska, vrtoglavice, vratobolje, šuma u ušima i sl. Kada više ne djeluju ni lijekovi, ni injekcije, ni fizikalna terapija, tada se obično preporučuje operativni zahvat, sa vrlo upitnim rezultatom. Prije operativnog zahvata treba svakako provesti  dekompresijsku terapiju kralježnice kako bi se operacija izbjegla kao i moguće postoperativne komplikacije i duga rehabilitacija. Naručite se već danas, bez čekanja, na svoj klinički pregled i oslobodite se boli.

OBOLJENJA

PREGLED I TERAPIJE

Individulani pristup pacijentu, u Nado centru zdravlja, smatramo od iznimne važnosti, kako u samom početku pri pregledu tako i u provođenju terapije. Već na prvom pregledu pacijent se upoznaje sa kliničkim stanjem, vrstom i težinom ozljede. Također se upoznaje sa načinom provođenja terapije, potrebnim brojem tretmana te ukupnim vremenom potrebnim za provođenje tretmana. Svakog četvrtka u NADO centru Rijeka, pregled kralježnice obavlja Bernard Nikšić NADO, ravnatelj Poliklinike NADO Fizio Medico Centar

Naručite se već danas na pregled kralježnice! Neka Vam svaki idući korak bude ispravniji i zdraviji!

Nado centar Rijeka provodi  fizikalnu terapiju koja se zasniva na dekompresijskoj terapiji kralježnice, a u sklopu centra provode se i ostali oblici fizikalne terapije, kao što su elektro terapija, laserska terapija i  manualna terapija.

Dekompresijska terapija kralježnice  jedini je neoperativni tretman koji je stvarno učinkovit kod teških slučajeva discus hernia, degenerativnih bolesti zglobova, artritisa, stenoze (suženja spinalnog kanala) i pritiska na živčane korijene – terapija  za oslobađanje od bolova u leđima, nogama i rukama.  Dekompresijska terapija kralježnice pomaže ozlijeđenom disku da izmjeni hranjive tvari s krvnim tokom pomoću izoliranja (stavljanja tijela u određeni položaj) na određenom spinalnom segmentu i „pumpanjem“ diska – što kralješci inače i rade disku kad je sve u normalnom stanju. To „pumpanje“ diska potiče izlazak toksina iz diska, a dopušta hranjivim tvarima da iz kapilara krvnog toka uđu u disk.

NADO centar Rijeka  pruža slijedeće usluge:

 

– fizikalna terapija

– neoperativna dekompresijska terapija kralježnice

– kompjuterska dijagnostika Oberon

– vježbe za skoliozu kod djece pubertetske dobi

– masaža

– grupne vježbe za kralježnnicu

Grupne vježbe za kralježnicu temelje se na medicinskom programu i odgovaraju svima (bez obzira na eventualna bolesna stanja kralježnice) a temeljna odlike su – male grupe vježbača (do 8 ljudi) i vježbe koje su prilagođene godinama i tjelesnoj kondiciji.

Grupne vježbe za kralježnicu održavaju se tijekom cijele godine 2x tjedno u točno određenom terminu, uvijek s istim terapeutima, a traju 50 – 60 minuta.

PREDNOSTI VJEŽBANJA U MALOJ GRUPI:

ozbiljniji pristup vježbanju,

pravilnije izvođenje vježbi i disanja,

osobniji kontakt vježbača i terapeuta,

ugodna i poticajna atmosfera.

GRUPNE VJEŽBE ZA KRALJEŽNICU SASTOJE SE OD VJEŽBI ISTEZANJA I VJEŽBI ZA JAČANJE MIŠIĆA, A PRITOM RADIMO VJEŽBE ZA:

vrat

rameni obruč

leđa

trbuh

noge

stražnjicu


Specijalistički pregled, Masaža, Vježbe za kralježnicu, Elektroterapijski tretmani, Manualna terapija, Dekompresijska terapija kralježnice, Terapija udarnim valovima, PRP ili ACP terapija, Skolioza - pregled, procjena, plan i program liječenja, Katharina Schroth - najučinkovitije vježbe za skoliozu, Vježbe za skoliozu, Formetric 3D snimanje kralježnice, Manualna terapija po kaltenborn/evjenth pristupu, Manualna medicina, Ultrazvučna dijagnostika sustava za kretanje, UZV koljena, Elektroterapija, Grupne vježbe za kralježnicu, Oberon dijagnostika
Homeopatija

Kontakt informacije

051 686 900
Pon, Sri, Čet 15-20h Uto, Pet 09-14h
Poliklinika Nado Fizio Medico - Rijeka

Kontaktiraj Poliklinika Nado Fizio Medico - Rijeka