Pretražite HC ponudu

Dental centar Aponia, Beograd

Srbija Krunska 56/4

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Dental centar Aponia, Beograd. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Atmosfera topline i lijep doček na koji ćete naići u našoj ordinaciji su iskreni i dio su našeg svakodnevnog profesionalnog pristupa prema svim pacijentima, koji su mnogobrojni. Uživajte u prijatnom ambijentu i budite opušteni kao kod svoje kuće. Podsjećamo vas da tokom vašeg boravka u Beogradu imate na raspolaganju besplatan smještaj u apartmanima Aponije. Budite slobodni postaviti vašem stomatologu bilo koje pitanje koje se tiče zdravlja vaših zuba, a on će vam odgovoriti jasno i sa strpljenjem...jer mi u Aponiji volimo svoj posao i obavljamo ga sa strašću i potpunom posvećenošću.

Profesionalizam je ključna riječ u našem poslu. Osoblje Aponije se sastoji od visoko kvalificiranih stručnjak sa različitim specijalizacijama i značajnim radnim iskustvom. Kontinuirana stručna usavršavanja i sudjelovanja na kongresima međunarodnog karaktera čine da naši doktori budu uvijek u toku sa najnovijim tehnologijama i najmodernijim materijalima.

Optimizacija troškova, ušteda vremena i novca, točka spajanja kvaliteta, brzine i efikasnosti intervencija, pristupačne cijene i šansa da otputujete u inozemstvo kao turisti a vratite se kući sa prelijepim osmijehom....to su samo neke od brojnih prednosti koje nudi stomatološki turizam. Saznajte više i...prepustite se nama, nećete pogriješiti!

Noviteti u profesionalnoj sferi, u novim tehnologijama, u svemu što bi vas moglo interesirati kao naše klijente. Svijet je u procesu stalnih promjena i donosi svaki dan nove izume i rješenja. Mi u Aponiji smo svjesni toga i trudimo se da uvijek budemo još bolji, u svakom smislu. Pomozite nam i vi vašim sugestijama.

Intervencije bez bola se mnogim osobama koje pate od različitih problema sa zubima, čine kao san, kao nedostižni cilj, ali ne mora biti tako. Bezbolne intervencije nisu mit i posjeta zubaru može zaista biti prijatno iskustvo doživljeno kao odlazak u spa centar...za vas i vaše zube. Na starogrčkom jeziku naše ime „aponia“ znači odsustvo bola. Dođite kod nas i uvjerite se da je stvarno tako.

Ako želite doživjeti savršenu harmoniju estetike i zdravlja dođite kod nas.. Jasno je da je zdravlje vaših zuba nesumnjivo na prvom mestu. Ali pronalaženje estetskog rješenja za svaki vaš problem je izazov svoje vrste i predstavlja najkreativniji i najinspirativniji dio našeg posla. Možete biti sigurni da će, nakon pažljive i analize i dijagnoze, za vas biti odabrana najbolja moguća opcija. Mi smo svjesni koliko vrijedi lijep osmijeh i znamo koliko lijepih stvari počinje osmijehom. Smijte se i vi, slobodno i bez stida, jer ćete imati osmijeh na koji ćete biti ponosni!

 


Oralna kirurgija, Izbjeljivanje zubi, Keramičke krunice i mostovi, Estetski ispuni - plombe, Dječja stomatologija, Apikotomija, implantologija, metalkeramičke krunice, nadoknada jednog ili više zubi inlej mostom, Parodontologija, Mobilna protetika, Ortodoncija, Higijena usta, Cad - Cam tehnologija, Inlay, Onlay, Toronto most, EMAX, Privremene krunice i mostovi, Gingivektomija, Augmenacija kosti, Sinus lifting, Fiksni aparatići, Mobilni aparatići

Kontakt informacije

+381 65 555 62 95
+381 11 243 42 52
Dental centar Aponia, Beograd

Kontaktiraj Dental centar Aponia, Beograd