Pretražite HC ponudu

Dental centar Grzela, Zagreb

Hrvatska (Croatia) · Zagreb Vlade Gotovca 11, Zagreb

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Dental centar Grzela, Zagreb . Saznaj više ->

Više o ustanovi

Dentalni Centar Grzela otvoren je nakon dugogodišnjeg rada u struci i velikog iskustva stečenog u svim područjima fiksne i mobilne protetike. Naši djelatnici se kontinuirano educiraju i stručno usavršavaju te stečena znanja i vještine primjenjuju u svakodnevnoj praksi. Svojim uslugama zadovoljavamo sve visoke kriterije ordinacije i individualne potrebe pacijenata. Cilj nam je dugoročno zadovoljstvo pacijenata i stomatologa te ugled baziran na kvaliteti.
Rad stomatološke ordinacije GRZELA temelji se na jedinstvenom sistemu za očuvanje zdravlja usta i zuba, kako kod najmlađih, tako i kod najstarijih pacijenata. U ugodnom ambijentu, kroz suvremene programe i široku lepezu stomatoloških usluga, posvećujemo se našim pacijentima.

 Pregledi i konzultacije u ordinaciji su besplatni.

USLUGE
Parodontologija
Oralna kirurgija
Dječja i preventivna stomatologija
Ortodoncija
Estetska stomatologija

LABORATORIJSKE USLUGE
Krunice i mostovi
Totalne i parcijalne zubne proteze
Wironit proteze
Kombinirani radovi
Implantati
Udlage
Mock up i wax up dijagnostika

Želimo da se u našoj ordinaciji osjećate ugodno i sigurno. Želimo ispuniti sva vaša očekivanja i pružiti vam najkvalitetniju uslugu. Naš cilj je da pacijenti s osmjehom dolaze i s osmjehom napuštaju stomatološku ordinaciju. Pored naših stalnih suradnika iz svih dijelova stomatologije, Dental Centar GRZELA ima i vlastiti laboratorij specijaliziran za izradu svih vrsta protetskih nadomjestaka.


Liječenje zubi, Oralna kirurgija, Izbjeljivanje zubi, Estetski ispuni - plombe, Proteze, Vađenje zuba, Estetska stomatologija, Dječja stomatologija, Ortopan, Apikotomija, implantologija, protetika, kirurgija, implantološka terapija, pjeskarenje zubi, Smile design, Endodoncija

Kontakt informacije

+385144 44 084
099 44 44 048
Svaki dan : 08,00 - 21,00 ili prema dogovoru
Dental centar Grzela, Zagreb

Kontaktiraj Dental centar Grzela, Zagreb