Pretražite HC ponudu

Opća bolnica Atlas, Beograd

Srbija Osmana Đikića 3, Beograd

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Opća bolnica Atlas, Beograd. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Atlas je prva srpska privatna bolnica fokusirana na kirurške usluge koje pružaju vrhunski stručnjaci

Naše osoblje čine lideri iz područja svoje specijalizacije koji prate najsuvremenije trendove i pohađaju stalnu obuku i stručno usavršavanje, kako bi svojim klijentima ponudili samo najefikasnije i najnaprednije metode liječenja. Opća bolnica „Atlas“ postoji od 2006. godine.  Nastala je iz bolnice za plastičnu kirurgiju „Komnenus“ koja je proširenjem djelatnosti prerasla u opću bolnicu Atlas.

Bolnica radi 24h dnevno, 365 dana u godini, prostire se u dva moderna i luksuzna objekta površine  1200m² + 400m²  u samom centru Beograda .

Prostor i oprema
Prostor naše bolnice nalazi se u objektu od 1.600 kvadrata, smještenom u mirnom i ugodnom okruženju.
Projektiran je i uređen prema najnovijim svjetskim standardima.
Ulaganjem u najnoviju i najbolju opremu koja ispunjava najviše standarde, Atlas bolnica se pozicionirala u sam vrh privatne medicinske prakse u Srbiji.

Bolnica ima na raspolaganju

4 operacijske sale

6 bolničkih apartmana

6 apartmana za produženu njegu i oporavak

32 bolnička kreveta (15 – stacionarno liječenje, 5-intenzivna kirurška njega, 12-produžena njega i fizikalna terapija pacijenata)

8 polikliničkih ambulanti

6 ambulantnih vozila

Bolnica se trenutno sastoji iz poliklinike koja obuhvata jednu kirušku salu i 8 ambulanti za preglede iz: opće kirurgije, plastične kirurgije, ginekologije, ortopedije, urologije, vaskularne kirurgije, interne medicine, kardiologije, reumatologije, hematologije, pulmologije, pedijatrije, stomatologije, sve vrste laboratorijskih usluga.

Dijagnostički i endo centar posjeduje jednu operacijsku salu, kabinete za RTG dijagnostiku , mamografiju , sve vrste skopija , dva previjališta i sobu sa 3 bolnička kreveta za dnevnu kirurgiju.

Kirurški blok naše bolnice posjeduje 2 operacijske sale koje su kompletno opremljene za sve vrste najsloženijih kirurških intervencija sa odjeljenjem za intenzivnu njegu koji ima 5 bolničkih kreveta.

Stacionar ima 20 bolničkih kreveta u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima koji su opremljeni suvremenim krevetima, instrumentima za praćenje stanja pacijenta, wc sa tuš kabinom, kablovska TV, WiFi, VPN, Videosecurity, IP Video Phone.

U okviru bolnice nalazi se i prošireno krilo od 400m² sa prostorom za fizikalnu terapiju, 5 apartmana i 12 kreveta za postoperativni oporavak pacijenta sa produženom njegom , boravkom i fizikalnom terapijom.

 

Usluge

Estetska, plastična i rekonstruktivna kirurgija
Centar za bolesti kralježnice
Ortopedija
Fizikalna medicina
Kirurgija
Ginekologija
Urologija
Pregledi, dijagnostika i laboratorij
Neurokirurgija
Bioregenerativna medicina
Terapija bola
Antiaging

 


Estetska, plastična i rekonstruktivna kirurgija, Antiaging, Centar za bolesti kralježnice, Ortopedija, Neurokirurgija, Fizikalna medicina, Kirurgija, Ginekologija, Urologija, Pregledi, dijagnostika i laboratorij, Bioregenerativna medicina, Terapija bola

Kontakt informacije

+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411
00 – 24h
Opća bolnica Atlas, Beograd

Kontaktiraj Opća bolnica Atlas, Beograd