Pretražite HC ponudu

Stomatološka ordinacija Mimica, Zagreb

Hrvatska (Croatia) · Zagreb I.B. Mažuranić 46, 10000 Zagreb

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Stomatološka ordinacija Mimica, Zagreb. Saznaj više ->

Više o ustanovi

O NAMA

U današnjem sastavu radimo od 1998 godine i zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i međusobnom poznanstvu razvili smo se u dobro uigran tim. Bavimo se modernom stomatologijom, što uključuje najnovije materijale I aparate, pratimo napredak struke na kongresima i seminarima.
Polivalentna smo stomatološka ordinacija što uključuje: konzervativno liječenje (ispuni i endodoncija), parodontološke zahvate (čišćenje zubnog kamenca, kiretaže), protetsko zbrinjavanje (ljuskice, cirkon i titan, metal keramičke krunice, proteze), kirurgiju (implantate i sve ostale kirurške zahvate), i ortodonciju (fiksni, mobilni aparatići).
Kombiniranjem više djelatnosti omogućujemo pacijentima kompletno estetsko i funkcionalno zbrinjavanje. To se postiže estetskim ispunima ili krunicama, ljuskicama, izbjeljivanjem ili pjeskarenje zubi a ukoliko je potrebno i ortodonskom terapijom ili kirurškim zahvatima. Surađujemo sa vrhunskim stručnjacima ortodoncije, kirurgije i parodontologije za visokospecijalizirane zahvate na tim područjima. Radimo sa nekoliko vrhunskih zubotehničkih labaratorija.
Kod nas se može obaviti BESPLATNI PREGLED što pruža mogućnost svakome da bez obaveze provjeri zdravlje svojih zubi i dobije potrebnu edukaciju o preventivnim mjerama koje može poduzeti. Sa velikim uspjehom radimo sa djecom i starijim osobama, trudnicama, te osobama sa posebnim potrebama (omogućen pristup s kolicima). Kod nas je MOGUĆE GOTOVO SVE i možete dobiti SVE NA JEDNOM MJESTU.

USLUGE
ESTETSKA STOMATOLOGIJA
Dizajn osmjeha
Estetski ispuni
Izbijeljivanje
Pjeskarenje zubi
Zubni nakit
Kirurški zahvati

PREVENTIVA

LIJEČENJE ZUBI
Ispuni
Endodoncija

ANESTEZIJA

PROTESTSKA TERAPIJA
Keramičke krunice
Ljuskice
Inlay/onlay
CAD/CAM
Proteze

IMPLANTI

KIRURŠKI ZAHVATI
Alveotomija
Apikotomija
Frenulektomija
Hemisekcija
Augumentacija grebena

PARADONTOLOGIJA

DJEČIJA STOMATOLOGIJA

ORTODONSKA TERAPIJA
Mobilna terapija
Fiksna terapija

Radimo sa svima - djeca mala i "velika", trudnice i mame, svi koji se boje i ne boje (tate), oni koji ne žele danas jer sutra će biti bolje, oni koje su neki odbili, svi koji se teško odluče i oni koje nitko ne shvaća. Mlađi i stariji. Bolesniji i zdraviji. Svi koje boli zub - uvijek!

 


Liječenje zubi, Oralna kirurgija, Izbjeljivanje zubi, Zubni implantati, Keramičke krunice i mostovi, Proteze, Čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje, Estetska stomatologija, Dječja stomatologija, Apikotomija, implantologija, protetika, kirurgija, endodontski zahvati - punjenja korijenskih kanala, Smile design, Zubni nakit, Ljuskice

Kontakt informacije

+38513730303
Stomatološka ordinacija Mimica, Zagreb

Kontaktiraj Stomatološka ordinacija Mimica, Zagreb