Pretražite HC ponudu

Privatna ordinacija porodične medicine Salus, Tuzla

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Privatna ordinacija porodične medicine Salus, Tuzla. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Već šesnaest godina bavimo se zaštitom zdravlja i riješavanjem različitih zdravstvenih problema naših pacijenata. Dobar odnos sa stručnjacima iz različitih oblasti medicine, ali i sa drugim medicinskim ustanovama kako na područiju Tuzle i Tuzlanskog kantona, tako i na područiju čitave Bosne i Hercegovine omogućavaju nam da svojim pacijentima pružimo kvalitetan tretman. U privatnoj ordinaciji porodične medicine "Salus" moguće je napraviti više od 30 laboratorijskih pretraga, i više od 20 drugih medicinskih pretraga i usluga i sveobuhvatan program nutricionizma i dijetoterapije. A ljubazno osoblje ordinacije "Salus" uvijek je na usluzi svojim pacijentima oko organizacije pregleda koje nije moguće izvršiti u našoj ordinaciji.

USLUGE:
Pregled    
Savjet ljekara    
EKG    
Ultrazvuk abdomena    
Inhalacija    
Ispiranje ušiju i pregled    
Aplikacija ljeka u uho    
Vađenje konaca    
Toaleta i obrada povr. rane    
Previjanje    
Zamjena katetera    
Mjerenje krvnog pritiska    
Injekcija    
Infuzija    
Pregled u kući pacijenta    
Ljekarsko uvjerenje    

LABORATORIJSKE PRETRAGE:
Leukociti   
KKS   
Hemoglobin   
Trombociti   
DKS   
ŠUK   
GGT   
Bilirubin   
SGOT   
SGPT   
Holesterol   
HDLP Cholesterol   
Trigliceridi   
Urea   
Kreatinin   
Pankreasna amilaz
Amilaza   
Kreatin kinaza (CK)   
Acidum uricum   
Alkalna fosfataza   
Kalijum   
Urin   
Vrijeme koagulacije   
CRP

USLUGE NUTRICIONIZMA:
Nutricionistički tim čine dr. Almir Azabagić, specijalist nutricionizma i dr. Adna Azabagić. Osim toga sarađujemo sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti prehrambene tehnologije, psihologije i gastronomije. Da bi što bolje svojim pacijentima pomogli u riješavanju problema vezanih za prekomjernu tjelesnu težinu i zdravu ishranu uopšteno pokrenuli smo i portal hranisezdravo.ba kojim se nastojimo približiti našim pacijentima.

NUTRICIONISTIČKE USLUGE:
Test intolerancije na hranu T-150 sa sedmodnevnim jelovnikom
Test intolerancije na hranu T-300 sa sedmodnevnim jelovnikom
Test intolerancije na hranu T-150 
Test intolerancije na hranu T-300
Jelovnik  za određene bolesti ili patološka stanja
Medicinsko-nutricionistički tretman pretilosti

Test intolerancije
Ordinacija SALUS radi test intolerancije na 150 ili 300 namirnica. Rezultati  testa se potom ubacuju u posebno dizajnirani softver „NutriJatros“  pomoću kojeg se izrađuje jelovnik sa individualno prilagođenim unosom energije i nutrijenata.

Nutricionističko savjetovanje
Nutricionističko savjetovanje je usluga namijenjena osobama koje imaju specifičan zdravstveni problem ili problem vezan za prehranu. Uključuje procjenu prehrambenih navika, detaljnu nutritivnu anamnezu i analizu postojeće medicinske dokumentacije i savjet o promjeni prehrambenih navika i eventualnim dodatnim dijagnostičkim i medicinskim procedurama.
Glavni cilj tima ordinacije "Salus" je da svojim pacijentima pruži kvalitetnu uslugu, te da im pomogne u riješavanju zdravstvenih problema u najkraćem vremenskom roku.


Nutricionizam, Test intolerancije na hranu T-150 sa sedmodnevnim jelovnikom, Test intolerancije na hranu T-300 sa sedmodnevnim jelovnikom, Test intolerancije na hranu T-150, Test intolerancije na hranu T-300, Medicinsko-nutricionistički tretman pretilosti, Nutricionističko savjetovanje, Izrada jelovnika od preferiranih namirnica

Kontakt informacije

+38735289500
+38761164720
ponedjeljak-petak OD 8:00 DO 15:30
Privatna ordinacija porodične medicine Salus, Tuzla

Kontaktiraj Privatna ordinacija porodične medicine Salus, Tuzla