Pretražite HC ponudu

Stomatološka ordinacija Dentalux, Beograd

Srbija Beogradska 36/1, Beograd

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Stomatološka ordinacija Dentalux, Beograd. Saznaj više ->

Više o ustanovi

U stomatološkoj ordinaciji Dentalux već više od 20 godina posvećeni smo Vama. Ordinacija Dentalux je poznata po tome da prati najnovija dostignuća iz područja stomatologije. Osim standardnih procedura u našoj ordinaciji preko 10 godina su u upotrebi i dva tipa lasera – erbium-yag I CO2 laser. Moguće je i obavljanje svih stomatoloških intervencija u sedaciji uz prisustvo anesteziologa.

 

Pacijenti iz inozemstva su dobrodošli u našoj ordinaciji. Mogući je doček na aerodromu i prijevoz u neki od hotela koji su u neposrednoj blizini ordinacije. Osoblje ordinacije govori engleski jezik, a u ako je potrebno, moguće je da prilikom pregleda i intervencija bude prisutan i prevoditelj za njemački, talijanski ili francuski jezik.

Osim plaćanja u gotovini moguće je i plaćanje kreditnim ili debitnim karticama viza, master , maestro i Diners club. Zakazivanje je moguće putem e mail-a ili telefonom. Da bi lakše napravili približan plan terapije prije nego što dođete kod nas nebi bilo loše da nam putem e-mail-a pošaljete ortopan snimak ( ortopantomografy X-Ray). 

Otvoreni smo za Vaša pitanja i trudimo se da u najkraćem mogućem roku dobijete odgovor.


Oralna kirurgija, Zubni implantati, Estetska stomatologija, Dječja stomatologija, protetika, Zubni nakit, Endodoncija, Parodontologija, Ortodoncija

Tagovi

Kontakt informacije

+381 (69) 244 1497
+381 (11) 244 1497
Stomatološka ordinacija Dentalux, Beograd

Kontaktiraj Stomatološka ordinacija Dentalux, Beograd