Pretražite HC ponudu

Stomatološka ordinacija Adrijana Almaš Lovrić, Zagreb

Hrvatska (Croatia) · Zagreb Tuškanova 19, 10000 Zagreb

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Stomatološka ordinacija Adrijana Almaš Lovrić, Zagreb . Saznaj više ->

Više o ustanovi

Garancija zdravih zubi i lijepog osmijeha
 
Individualan i profesionalan pristup pacijentu, najsuvremenija medicinska oprema i ugodan prostor u središtu Zagreba garancija su da će svaki vaši stomatološki problemi biti riješeni bezbolno i stručno.
 
Prema istraživanju, više od 50 posto ispitanika najprije na nečijem licu primijeti osmijeh, a čak 80 posto njih je nezadovoljno vlastitim osmijehom. A jedina osoba koja doista može pomoći u takvim slučajevima je zubar. U Ordinaciji dentalne medicine Adrijana Almaš Lovrić čekaju vas dr. med. dent. Adrijana Lovrić, iza koje je višegodišnje iskustvo u struci, i dr. med. dent. Aleksandra Ivek. Individualan i profesionalan pristup pacijentu, najsuvremenija medicinska oprema i ugodan prostor u središtu Zagreba garancija su da će svaki vaš problem biti riješen bezbolno i stručno bez obzira na to je li riječ o estetskoj stomatologiji, dječjoj stomatologiji, ugradnji implantata ili stomatološkoj protetici, o njezi zubi, prevenciji bolesti zubi i zubnog mesa ili njezi zubi u trudnoći. Dječja stomatologija bavi se onim što se događa u usnoj šupljini najmlađih, a ponajprije ima ulogu prevencije te osigurava pravilan razvoj dječjih zubi. Tu spadaju rana detekcije karijesa i zaštitni postupci infiltracije karijesnih lezija, pečaćenje zubi, fluoridacija i ispuni. Sve to, naravno, s puno nježnosti i stručnosti.  Zdravi zubi uključuju i zdravo zubno meso, a time se bavi grana dentalne medicine parodontologija. Kvalitetna njega zubi uključuje svakodnevnu i temeljitu higijenu. Samo redovitim testiranjem higijene može se postići i zadovoljavajuća razina zdravlja potpornih struktura zuba (kost, cement, parodont, gingiva). Obavljamo i čišćenje kamenca, dubinsko čišćenje džepova, tretmane biostimulacije parodontnog tkiva. Također, osiguravamo vam upute za čišćenje, plak test te terapiju ozonom. 

Specijalnost Privatne stomatološke ordinacije Adrijana Almaš Lovrić je protetska rehabilitacija (krunice, keramički ispuni - inlayi, mostovi, protetski radovi na implantatima), ali i estetska stomatologija: tretmani izbjeljivanja zubi, ljuskice i smile design. Čekamo vas u Ordinaciji dentalne medicine Adrijana Almaš Lovrić u Tuškanovoj 19 u središtu Zagreba. Redovitom kontrolom i pregledima možemo bolesti zuba i zubnog mesa detektirati dok su ranoj fazi, pa je terapija jednostavnija i jeftinija. U stomatologiji je lakše spriječiti nastajanje problema, nego liječiti posljedice.


Liječenje zubi, Izbjeljivanje zubi, Zubni implantati, Keramičke krunice i mostovi, Estetski ispuni - plombe, Proteze, Čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje, Estetska stomatologija, Dječja stomatologija, implantologija, protetika, keramički ispuni, potpuna protetska rehabilitacija, implantološka terapija, ljuskice i keramički čipsevi, pjeskarenje zubi, nadoknada jednog ili više zubi inlej mostom

Kontakt informacije

091 6143 901
Stomatološka ordinacija Adrijana Almaš Lovrić, Zagreb

Kontaktiraj Stomatološka ordinacija Adrijana Almaš Lovrić, Zagreb