Pretražite HC ponudu

OXY Poliklinika Zagreb

Hrvatska (Croatia) · Zagreb Avenija G. Šuška 6, KB Dubrava

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u OXY Poliklinika Zagreb. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Poliklinika za baromedicinu i medicinu rada OXY je privatna, specijalizirana zdravstvena ustanova koja djeluje u području hiperbarične medicine. Utemeljena je u Puli, 1996. godine. Kroz svoju djelatnost, Poliklinika na osobit način nastavlja i razvija tradicije hrvatske hiperbarične medicine, stalno težeći k izvrsnosti. Temeljna djelatnost je primjena kisika koji se udiše pri povišenom tlaku (hiperbarični kisik) za liječenje bolesti kod kojih je nedostatak kisika važan dio sveukupnih tegoba.

U javnosti je primjena hiperbaričnog kisika najpoznatija po liječenju unesrećenih ronilaca, premda je njihovo liječenje najmanji dio naše djelatnosti. Naše najbrojnije aktivnosti su usmjerene ka liječenju niza bolesti i stanja, sukladno važećim hrvatskim i svjetskim listama indikacija. Od 2008. godine smo ugovorna ustanova Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO). To znači da se bolesti koje se nalaze na Listi indikacija koju donosi HZZO, kod nas liječe na uputnicu, a troškove plaća HZZO.

Kroz godine upornog rada, izgradili smo visoku razinu profesionalnosti i odgovornosti, pri čemu kvalitet našeg rada ne zaostaje od prakse koja u djelatnosti hiperbarične medicine danas postoji u zemljama Europske Unije.

Poliklinika OXY je otvorena za suradnju sa svim medicinskim ustanovama u Hrvatskoj i inozemstvu. Uspješno provodimo edukaciju i obuku vlastitih kadrova, a pomažemo i drugima. Medicinske i tehničke specifičnosti našeg posla čine nas osobito zanimljivim studentima medicine, ali i liječnicima koji se žele usavršavati u području našeg djelovanja. Naši djelatnici se također kontinuirano usavršavaju, sudjelujući na brojnim skupovima.


Kontakt informacije

+385 (0)1 290 23 00
+385 (0)52 215 663
+385 (0)1 290 37 23
Radnim danom od 07:30-15:30 h. Subotom i nedjeljom zatvoreno
Za hitne intervencije izvan radnog vremena mob.: +385 99 2627 705
OXY Poliklinika Zagreb

Kontaktiraj OXY Poliklinika Zagreb