Pretražite HC ponudu

Poliklinika Krhen

Croatia Masarykova 2, Zagreb

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Poliklinika Krhen. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Stomatološka Poliklinika Krhen u Zagrebu u djelokrugu rada obuhvaća sva područja dentalne medicine.

Svojim pacijentima Poliklinika Krhen nudi rješenja za kvalitetnu obradu i izradbu s individualnim pristupom, a vrhunska ekipa specijalista s dugogodišnjim iskustvom i stalnim međunarodnim edukacijama u suvremenoj stomatologiji riješit će sve vaše probleme sa zubima.

Oprema poliklinike na razini je visokih europskih i svjetskih standarda. Kako bismo našim pacijentima pružili kvalitetnu uslugu, neprekidno ulažemo u tehnološko napredovanje. Najsuvremenijom dijagnostičkom radiologijom u obliku RVG-a, RTG-a i CT-a možemo u potpunosti dijagnosticirati stanje zuba i na odgovarajući način riješiti svaki problem.

U Poliklinici Krhen već dvadesetak godina radimo s najboljim svjetskim zubnim implantatima - švicarskim sustavom STRAUMANN i švedskim sustavom NOBEL BIOCARE. Vrijedno dugogodišnje iskustvo naših stručnjaka, nebrojeno ugrađenih implantata i zadovoljni pacijenti bitne su sastavnice koje određuju rad i djelovanje Poliklinike Krhen, zahvaljujući individualnom i kvalitetom pristupu, što nam je motivacija i jamstvo kakvoće.

Godine 2015. našli smo se na popisu doktora koji su odabrani kao najbolji u Republici Hrvatskoj prema preporukama pacijenata. 

Certifikat za izvrsnost dodijeljen je za područje oralne kirurgije.

Zašto odabrati Polikliniku Krhen?

Polikliniku Krhen valja odabrati zbog provjerene stručnost. Tomu u prilog govori činjenica da je dr. Juricu Krhena, nakon višemjesečnog osvrta i recenzije njegova dvadesetogodišnjeg rada, International Team for Implantology (ITI), a čine ga ugledni članovi na polju implantologije, početkom 2015. godine, promaknuo u ITI Fellowa. 

Kakvoća i prihvatljiva cijena usluga – primjenom najkvalitetnijih materijala i opreme, možemo konkurirati ostalim liječnicima, dok nam je kvaliteta završnog rada i zadovoljstvo pacijenta imperativ u poslovanju.

Odlični rezultati u što kraćem roku – svakom pacijentu pristupamo individualno i profesionalno čime postižemo željene rezultate u što je moguće kraćem mogućem roku.

Primjena najkvalitetnijih materijala – primjenom najkvalitetnijih materijala ostvarujemo rezultate prema visokim europskim standardima.

Stručno i iskusno osoblje – dugogodišnjim iskustvom i svakodnevnim usavršavanjem postižemo željene rezultate.

 


Kontakt informacije

+385 (0)1 4651 307
+385 (0)1 4841 719
pon 12-20 h utr 09-17 h sri 12-20 h čet 12-20 h pet 09-15 h
Poliklinika Krhen

Kontaktiraj Poliklinika Krhen