Pretražite HC ponudu

Privatna praksa fizikalne terapije i rehabilitacije Dražen Miočević, Zagreb

Hrvatska (Croatia) · Zagreb Antuna Heinza 4

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Privatna praksa fizikalne terapije i rehabilitacije Dražen Miočević, Zagreb. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Privatna praksa fizikalne terapije i rehabilitacije Dražen Miočević je osnovana 2003. godine i specijalizirana je za liječenje i rehabilitaciju ozljeda nastalih u sportu, pri rekreaciji, na radu ili u prometu. Također se vrlo uspješno bavi liječenjem i rehabilitacijom neuroloških, ortopedskih i reumatoloških oboljenja. Prednost našeg djelovanja je u isključivo individualnom pristupu i rehabilitaciji prilagođenoj potrebama i željama pacijenata kao i primjeni najnovijih tehnika i pomagala.

Usluge

Privatna praksa fizikalne terapije i rehabilitacije u suradnji s Vašim liječnikom ili specijalistom, pruža Vam slijedeće usluge:
Elektroterapija - interferentne, dijadinamske i galvanske struje, tens
Ultrazvučna terapija
Laserska terapija
Magnetska terapija
Elektrostimulacija mišića i živaca Krioterapija (terapija ledom)
Medicinska gimnastika - individualna (za liječenje artroze, osteoporoze, bolnih sindroma kralježnice, bolnog ramena, lakta, koljena, skočnog zgloba i Ahilove tetive te povrede mišića)
Masaža - medicinska, sportska, limfna drenaža (ručna i mehanička), kod otečenih ekstremiteta, operacijskih zahvata, tumorskih oboljenja, loše cirkulacije i sl.

Cjelokupni rehabilitacijski programi - za ozljede nastale u sportu, pri rekreaciji, na radu ili u prometu (prijelomi, istegnuća, uganuća, bolovi u vratu ili križima, glavobolje i sl.) kao i za osobe s kroničnim:
NEUROLOŠKIM (inzulti, multipla skleroza, hemiplegija isl.)
REUMATOLOŠKIM (reumatoidni artritis, giht, artroze i sl.)
ORTOPEDSKIM,
SUSTAVNO IMUNOLOŠKIM I METABOLIČKIM POREMEĆAJIMA

 


Fizikalna obrada, Reumatološka obrada, Magneto terapija, Laser terapija, Elektroterapija, Liječenje sportskih ozljeda

Kontakt informacije

+385 91 5725 272
Privatna praksa fizikalne terapije i rehabilitacije Dražen Miočević, Zagreb

Kontaktiraj Privatna praksa fizikalne terapije i rehabilitacije Dražen Miočević, Zagreb