Uvjeti kupovine

 

Ovi uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Medicinska Mreža d.o.o., Martićeva 72, Zagreb, OIB: 21825564487, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama.

Naručivanje

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem – košarica internet trgovine, telefonskim putem ili mailom. Kupac mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se zahtijeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe. Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

Plaćanje

Naručene artikle s ili bez troškova dostave, ovisno o iznosu narudžbe, Kupac će Prodavatelju platiti bankovnom doznakom (općom uplatnicom), pouzećem ili kreditnom karticom, na osnovi Kupčeve narudžbe.

Platiti je moguće na slijedeće načine:
- kreditnom karticom za koju Medicinska Mreža d.o.o. ima sklopljen ugovor o prihvaćanju
- e-bankingom
- općom uplatnicom ili virmanom

   

   

ZABA

Omogućeno vam je obročno plaćanje 2-12 rata za MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum, Visa Business te Visa Avenue Mall karticama od Zagrebačke banke. 

VAŽNO!

1. Minimalni iznos za obročno plaćanje je 500,00 kn, a maximalni 60.000,00 kn.

Diners

Omogućeno vam je jednokratno plaćanje putem Diners, Discover, DinaCard kartica te plaćanje na 2-6 rata putem Diners kartica.

PBZ

Na vašem web shop-u imate mogućnost jednokratnog plaćanja putem AmericanExpress, MasterCard, VISA i Maestro kartica te plaćanja na 2-6 rata putem AmericanExpress, VISA Inspire i Maestro kartica PBZ-a.

Sigurnost plaćanja

Medicinska Mreža d.o.o. koristi WSPay sustav naplate kreditnih kartica.

WS PAYWSPay je sistem koji se koristi za online autorizaciju kreditnih/debitnih kartica. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Brojevi kreditnih kartica ne ostaju pohranjeni u WSPAy-evom sistemu i na taj način se smanjuje mogućnost manipulacije podacima.

Ako se odlučite platiti kreditnom karticom, izaberite opciju online plaćanje kreditnom karticom i kliknete na ''POTVRDI NARUDŽBU'' i unutar WSpay™ sučelja odaberite vrstu kreditne kartice kojom želite platiti (American Express, Diners, MasterCard i Visa) i upišite tražene podatke. Kada kliknete „KUPI“, vidjet ćete podatke o svojoj narudžbi. Tada odaberite „Potvrda narudžbe“ i time je Vaša kupovina završena. Dobit ćete potvrdu o narudžbi na svoj e-mail ili ćemo Vas kontaktirati telefonom ako narudžbu iz nekih razloga nije moguće realizirati u najkraćem mogućem roku. WSpay™ sustav također će Vam automatski poslati potvrdni e-mail o predautorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos. Minimalna količina narudžbe je 1 kartica.

Dostava

Dostava robe vrši se u pravilu od ponedjeljka do petka, a vrijeme isporuke je do 10 radnih dana od narudžbe. Trošak dostave za područje Hrvatske je besplatan.

Povrat i reklamacije

Prema Zakonu o zaštiti potrošača Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana . Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U slučaju reklamacije Prodavatelj snosi troškove povrata robe. Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Medicinska Mreža d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Medicinske Mreže d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita podataka opisuje kako Medicinska Mreža d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet stranice i internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Medicinska Mreža d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja www.health-card.com internet trgovine. Medicinska Mreža d.o.o. se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju www.health-card.com internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Medicinska Mreža d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Izmjene

Medicinska mreža d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama www.health-card.com

Pitanja i prijedlozi

Svoja pitanja i prijedloge možete nam poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica www.health-card.com komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja obavljaju se u hrvatskoj valuti. Zaračunati iznos na vašoj kreditnoj kartici preračunava se u vašu domaću valutu sukladno deviznom tečaju udruga kreditnih kartica.